A list of 11 sites similar to shqiptarja.com

thumbnail for http://shqiptarja.com/

Shqiptarja.com

Description: Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit ...
Site Info: Popularity:popularity of shqiptarja.com  Language-Location: Albanian - *
Site Rating:
(Be the first to rate!)
Site Topics: (Click on topics below to explore top sites in these categories)
Please describe site with a few words:
Filter search result by language: and/or by country:
60 views. Updated on:2015-07-27
 Suggest a similar site
Suggest a similar website (Enter a URL):
 1. Telegrafi eshte medium i pavarur informativ dhe me i vizituari ne gjuhen Shqipe. Lajme me te fundit nga Ekonomia, Sporti, Magazina, Shëndetësia, Teknologjia ne shqip.
  http://telegrafi.com/
  -
  Similarity: telegrafi.com is 31% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of telegrafi.com is very high  Language-Location: Albanian - United States
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (5.0, based on 1 vote)
 2. Informacion, analiza, foto, video; në faqen e gazetës
  http://shekulli.com.al/
  -
  Similarity: shekulli.com.al is 26% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of shekulli.com.al is high  Language-Location: Albanian - United States
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 3. http://www.kohajone.com/
  -
  Similarity: kohajone.com is 25% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of kohajone.com is medium  Language-Location: Albanian - United States
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 4. http://www.gazetatema.net/
  -
  Similarity: gazetatema.net is 25% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of gazetatema.net is high  Language-Location: Albanian - United States
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 5. Agjencia Telegrafike Shqiptare - E para dhe e vetmja agjenci telegrafike, agjenci lajmesh, shteterore ne Shqiperi. Lajmet zyrtare dhe lajmet me te fundit ne kohe reale.
  http://www.ata.gov.al/
  Similarity: ata.gov.al is 22% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of ata.gov.al is very low  Language-Location: Albanian - Albania
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 6. Arhiv
  http://www.bbc.co.uk/albanian/
  Similarity: http://www.bbc.co.uk/albanian/ is 19% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of bbc.co.uk is very high  Language-Location: Albanian - United Kingdom
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 7. Faqja e pare e Shqiperia.com me shume informacione te pergjithshme mbi shqiperine, shtypin e dites etj
  http://SHQIPERIA.COM/
  -
  Similarity: shqiperia.com is 15% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of shqiperia.com is low  Language-Location: Albanian - United States
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 8. Politika, ekonomia, kultura e sporti vijnë më së shpejti te ju nëpërmjet portalit koha.net. Çdo klik një ecje me kohën!
  http://www.koha.net/
  -
  Similarity: koha.net is 8% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of koha.net is high  Language-Location: Albanian - Germany
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 9. http://www.peshkupauje.com/
  Similarity: peshkupauje.com is 4% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of peshkupauje.com is low  Language-Location: Albanian - United States
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 10. Banka e Shqipërisë është institucioni i vetëm në Republikën e Shqipërisë përgjegjës për konceptimin, hartimin, miratimin dhe zbatimin e politikës monetare. Kjo politikë hartohet në funksion të përmbushjes së objektivit kryesor t...
  http://www.bankofalbania.org/
  Similarity: bankofalbania.org is 3% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of bankofalbania.org is low  Language-Location: Albanian - Albania
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (Be the first to rate!)
 11. http://gazetastart.com/
  -
  Similarity: gazetastart.com is 1% analogous to shqiptarja  Popularity: traffic volumn of gazetastart.com is medium  Language-Location: Albanian - *
  Similar or Not? yes no  Rating:
  (5.0, based on 1 vote)
Search with Selected Tags: news albania balkans gazeta lajm